Nieuwbouw bij Jansen & Van Ralen

Onze nieuwbouw projecten

Nieuwbouwproject Elst

Bij dit nieuwbouwproject in Elst ontwikkelden we 3 woningen. Een project dat volledig in eigen beheer is uitgevoerd. Bij dit project draaide het om één twee-onder-een-kapwoning en één vrijstaande woning. Dit project is ontwikkeld op de positie van een oude boerderij. Daarom zijn de woningen in deze stijl ontwikkeld als een soort schuurwoning met hoofdwoning(en). Tekenend voor dit project is het feit dat alle woningen bijna energieneutraal zijn door de goed geïsoleerde wanden, kappen & vloeren. Hierdoor behaalden we voor deze woningen het A+++(+) label. Enkele kenmerkende details zijn de fraké houten gevelbekleding en zinken randafwerking en voordeurportalen. 

Nieuwbouwproject Oosterhout

Een project dat nog in uitvoering is: drie nieuwbouwwoningen in Oosterhout! Wederom gaat het hier om 3 bijna energie neutrale woningen. Inmiddels is het project al flink gevorderd en we kunnen niet wachten om het eindresultaat te laten zien!

Nieuwbouwproject Angeren

Bij dit project leverden we een vrijstaand woonhuis op in Angeren. We hadden te maken met een particuliere opdrachtgever. Bijzonder aan het project was dat er sprake van omgekeerd wonen. Dit betekent dat de woonkamer boven is en de slaapkamers beneden. Hier koos de opdrachtgever voor, aangezien hij vanuit de woonkamer de prachtige woongaard in de omgeving wilde zien.

Nieuwbouwproject Aldershof

Een project uit de oude doos. Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden realiseerden we plan Aldershof. Wederom een project in eigen ontwikkeling. Een combinatie van sociale huurwoningen en koopwoningen maakte dit project bijzonder. 10 jaar later zijn we nog steeds trots op dit project in ons eigen oosterhout.

Vrijstaande woning Elst

Deze vrijstaande woning in het naastgelegen dorp Elst realiseerden we in 2017. Bijzonder aan dit project is de uitstraling van de woning met niet-traditionele vorm. Het huis heeft zowel een hellend als plat dak met daarbij verschillende details in de vorm van lichtstraten, overstekken en duurzame gevelbekleding.

Vrijstaande woning aan het water (Lent)

Bij dit project realiseerden we voor een particuliere opdrachtgever een vrijstaande woning aan het water in Lent. Bijzonder aan dit project was dat het ging om een groot perceel met daarop een woning met een groot volume. Ook deze woning is weer bijna energieneutraal. Dit komt mede door de HR++ beglazing, zonnepanelen en grondwarmtepomp.

Heeft u door onze inspiratie ook nieuwbouwplannen gekregen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!