Nieuwbouwproject Angeren

Projectomschrijving

Bij dit project leverde we een vrijstaand woonhuis op in Angeren. We hadden te maken met een particuliere opdrachtgever. Bijzonder aan het project was dat er sprake van omgekeerd wonen. Dit betekent dat de woonkamer boven is en de slaapkamers beneden. Hier koos de opdrachtgever voor, aangezien hij vanuit de woonkamer de prachtige woongaard in de omgeving wilde zien.

Uitgevoerde grondwerkzaamheden

We voerden ontgravingswerkzaamheden uit waarna we de trillingsarme mortelschroefpalen aanbrachten. Daarna maakten we de fundering en legden we de geïsoleerde kanaalplaatvloeren.

Ruwbouw

We begonnen met het lijmwerk op de begane grond. Daarna legden we een breedplaatvloer met al het benodigde installatiewerk. Na het afstorten van deze verdiepingsvloer konden we verder met de lijmwerkzaamheden en de staalconstructie voor de dakvloer. In deze staalconstructie hebben we diverse houtskelet bouw wanden geplaatst om deze vervolgens te kunnen bekleden met de gevelisolatie.

Gevelstuc en kozijnen

De buitgevel van deze woning is bekleed met gevelisolatie welke vervolgens gestuct is. In combinatie met de antraciete aluminium kozijnen leverde dit een fraaie uitstraling op.

Zonwering

Met vrij complexe engineering realiseerden we hier dit detail waarbij de screens volledig opgaan in het aluminium bloemkozijn.

Eindresultaat

Alle details die we hiervoor genoemd hebben komen in dit eindresultaat samen. Dat maakt dat we met trots op dit project kunnen terugkijken en dat we meer dan trots zijn op het eindresultaat.

Heeft u door onze inspiratie ook nieuwbouwplannen gekregen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!