Verbouw bij Jansen & Van Ralen

Onze verbouw projecten

Dakopbouw in Nijmegen

In Nijmegen realiseerde we deze dakopbouw, wat fungeert als een mantelzorg woning. De opbouw is voorzien van een eigen badkamer en toilet. Hierdoor is het mogelijk voor de oudste zoon om thuis te blijven wonen. Dit project was een pilot van de gemeente Nijmegen en is gegund op basis van aanbesteding. Gehele opbouw gemaakt van houtskeletbouw wanden.

Verbouwing jaren-40 woonboerderij

Voor deze woonboerderij uit 1947 kregen wij de vraag om de woning te verduurzamen en te moderniseren. Een belangrijk uitgangspunt voor de verbouwing was tevens de realisatie van een (leef)keuken met vrij zicht op de tuin. De gevels van de woonboerderij zijn aan de buitenzijde volledig geïsoleerd en voorzien van stucwerk. De kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van HR+++ glas. Verder is er een nieuwe geïsoleerde begane grondvloer aangebracht en is het dak vanuit de binnenzijde geïsoleerd waardoor de rieten dakbedekking gehandhaafd kon blijven.

Aanbouw in Nijmegen-Noord

Bij dit project realiseerden we een hoekaanbouw met houten kozijnen. Het bijzondere van dit project is dat we de aanbouw van exact dezelfde stenen voorzagen als het huis, waardoor de aanbouw niet te onderscheiden is van de bestaande woning. Deze aanbouw is volledig voorzien van vloerverwarming en is optimaal geïsoleerd met het oog op de toekomst. Ook voorzagen we deze aanbouw van alle afwerkingen zoals stucwerk, aftimmerlatten, binnendeuren en alle elektra.

Aanbouw te Bemmel

Bij deze aanbouw trokken we de bijkeuken bij de keuken en bouwden we een stuk aan dat zorgde voor een nieuwe grote open keuken. De lichtstraat en houten gevelbekleding zorgden samen voor een mooi totaalplaatje.

Aanbouwproject Nijmegen-Noord

In Nijmegen-Noord realiseerden we deze aanbouw voorzien van vloerverwarming. Het bijzondere aan dit project is de dat de gevelstenen niet meer te verkrijgen waren. Daarom besloten we de bestaande stenen schoon te maken en her te gebruiken.

Hoekaanbouw Oosterhout

Een mooi project! Het ging hier om een hoekaanbouw in Oosterhout. Hierbij hebben we de dragende constructie onzichtbaar weggewerkt in spouw! Daarnaast is de aanbouw voorzien van een lichtstraat.

Woning Hoogblokland

Verbouw / aanbouw en waterpas zetten van een woning te Hoogblokland.

Heeft u door onze inspiratie ook verbouwplannen gekregen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!