Over ons

Historie

Jansen en van Ralen is opgericht op 1 juni 1979 door het aangaan van een vennootschap tussen de heren Z. Jansen en E.W.H. van Ralen. De heer Jansen had reeds een aannemingsbedrijf in Hemmen. De werkplaats van dit bedrijf was gevestigd aan het kerkplein te Hemmen en het kantoor was in het woonhuis van de heer Jansen aan de Dorpsstraat te Hemmen. Het bedrijf had destijds vier personeelsleden, en groeide flink dat het te groot werd voor de locatie in Hemmen. In 1990 verhuisde de heer van Ralen naar de stationsstraat te Oosterhout (GLD). Op dit adres was ruimte voor opslag en een werkplaats. Het kantoor bleef nog even in Hemmen, maar is in 1992 ook verhuisd naar Oosterhout. In 1995 werd Jansen en van Ralen in de gelegenheid gesteld om vijf hectare grond te kopen en te ontwikkelen als industrieterrein. in 1998 begon de bouw van diverse panden, en nadat dit allemaal voltooid was zijn de panden verkocht met uitzondering van de locatie waar Jansen en van Ralen nu gevestigd is.

De ondernemer

Op mij 23ste begon ik als aannemer, en breide het bedrijf gestaagd uit. Inmiddels heb ik veertig man in dienst, veelal jonge mensen met veel energie die direct uit de schoolbanken in het bedrijf gingen werken. Als je jonge mensen in dienst heb, trek je ook weer jongeren aan die we allemaal zelf opleiden. Dit doen we door ze naast de vakmensen te plaatsen totdat ze zelf een vakman zijn. Van Ralen kampt met hetzelfde probleem als alle andere aannemers namelijk, gebrek aan voldoende technici in Nederland. Wie wil er nu nog in de bouw? "Het moet in de familie zitten" Er zijn jongeren die graag met hun handen werken, daar moeten wij het van hebben net als een ieder die een huis wilt bouwen of verbouwen.

Het bedrijf

In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming van ruim 40 medewerkers. Teven worden er vakmensen ingehuurd via uitzendbureau's en onderaannemers, deze worden ingehuurd voor de werkzaamheden waarin zij in gespecialiseerd zijn. De activiteiten en diensten bestaan uit verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw in de particuliere sector. Bovendien worden onderhoudswerkzaamheden voor twee woningstichtingen verricht. Woningstichting Valburg en Woningstichting Wageningen. De omvang van het bedrijf en de daarbij horende platte organisatiestructuur garanderen een snelle en flexibele werkwijze. De kernwoorden voor de organisatie zijn betrokkenheid, betrouwbaarheid, daadkrachtig, vakmanschap en wederzijds respect. Ten slotte waarborgen het verregaande bouwtechnisch inzicht en ervaring binnen de onderneming, samen met vakbekwame medewerkers het vakmanschap van de organisatie. Er wordt veelal samen gewerkt met vast partners waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft tijden en na de realisatie.

Het team

Patrick, directeur en voert de dagelijkse leiding.

Ellen, Zorgt voor een overzichtelijke en uiterst nauwkeurige

financiƫle administratie.

Jansen en van Ralen

Koopmansweg 4

6515 AL Nijmegen

Tel: 024-3481161

 

Privacy verklaring

Uw aannemersbedrijf voor

de Overbetuwe en omstreken