Over ons

Historie

Historie

Jansen & van Ralen is opgericht op 1 juni 1979 door het aangaan van een vennootschap tussen de heren Z. Jansen en E.W.H. van Ralen. De heer Jansen had reeds een aannemingsbedrijf in Hemmen. De werkplaats van dit bedrijf was gevestigd aan het Kerkplein te Hemmen en het kantoor was in het woonhuis van de heer Jansen aan de Dorpsstraat te Hemmen. Het bedrijf had destijds vier personeelsleden, en groeide flink waardoor het te groot werd voor de locatie in Hemmen. In 1990 verhuisde de heer van Ralen naar de Stationsstraat te Oosterhout (GLD). Op dit adres was ruimte voor opslag en een werkplaats. Het kantoor bleef nog even in Hemmen, maar is in 1992 ook verhuisd naar Oosterhout. In 1995 werd Jansen & van Ralen in de gelegenheid gesteld om vijf hectare grond te kopen en te ontwikkelen als industrieterrein. in 1998 begon de bouw van diverse panden en nadat dit allemaal voltooid was zijn de panden verkocht, met uitzondering van de locatie waar Jansen & van Ralen nu gevestigd is.

Eef1

De ondernemer

Op mijn 23ste begon ik als aannemer en breide het bedrijf gestaagd uit. Inmiddels heb ik veertig man in dienst, veelal jonge mensen met veel energie die direct uit de schoolbanken in het bedrijf zijn gaan werken. Als je jonge mensen in dienst hebt, trek je ook weer jongeren aan die we allemaal zelf opleiden. Dit doen we door ze naast de vakmensen te plaatsen totdat ze zelf een vakman zijn. Van Ralen kampt met hetzelfde probleem als alle andere aannemers namelijk, gebrek aan voldoende technici in Nederland. Wie wil er nu nog in de bouw? "Het moet in de familie zitten" Er zijn jongeren die graag met hun handen werken, daar moeten wij het van hebben net als een ieder die een huis wil bouwen of verbouwen.

Home

Het bedrijf

In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming van ruim 40 medewerkers. De activiteiten en diensten bestaan uit verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw in de particuliere sector. Bovendien worden onderhoudswerkzaamheden voor twee woningstichtingen verricht. Woningstichting Valburg en Woningstichting Wageningen. De omvang van het bedrijf en de daarbij horende platte organisatiestructuur garanderen een snelle en flexibele werkwijze. De kernwoorden waar we voor staan zijn: betrokkenheid, betrouwbaarheid, daadkrachtig, vakmanschap en wederzijds respect. Dat is wie we zijn.

Patrick Gerdsen

Patrick

Directeur

Daphne

Directie
Facturering

Sharon

Sharon

Directie
Aanspreekpunt

Rob

Rob

Directie
Aanspreekpunt Wageningen
Timmerman

Tim

Tim

Projectleider
Werkvoorbereider
Calculator

Jochem Gerdsen

Jochem

Projectleider
Werkvoorbereider
Calculator

Jan

Aanspreekpunt installatiebedrijf
Loodgieter

Mariƫlle

Administratie
Afspraken maken