Medewerker financiële administratie

Vacature: Medewerker financiële administratie​

Startdatum: in overleg | Soort contract: parttime - bepaalde tijd (met uitzicht op een vast contract)

Aannemingsbedrijf Jansen & Van Ralen B.V. – Al ruim 44 jaar dé aannemer in de Betuwe. We realiseren zowel nieuwbouwprojecten als aan- en verbouwingen voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast verzorgen we voor een aantal woningcorporaties het onderhoud van hun vastgoed. Vakmanschap en betrouwbare hoogwaardige dienstverlening zijn bij ons kernwoorden, daar staan we voor. Jansen & Van Ralen is een echt familiebedrijf. De lijnen zijn kort, iedereen staat open voor elkaar en wij zijn een hecht team. Medewerkers zijn graag onderdeel van Jansen & Van Ralen vanwege de goede sfeer. Wij willen een fijne werkplek voor iedereen. Daarom houden wij vast aan onze open en informele cultuur. Goede ideeën zijn altijd welkom en persoonlijke ontwikkeling moedigen wij aan. Al onze werknemers brengen talenten en ideeën mee, en die willen wij graag benutten.

De werkzaamheden:

Wij bieden jou:

Jij hebt:

Kortom, bij ons krijg je niet alleen een uitdagende functie als administratief medewerker, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een leuke werksfeer. Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan snel jouw cv en motivatiebrief naar ons op via het contactformulier hieronder & wie weet ben jij binnenkort onze collega!

Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Sharon van Ralen of Daphne Merkus via 024-3481161 of sharon@jansenenvanralen.nl.

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke financiële functie, bij een leuk familiebedrijf in de bouwsector? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct: