De Eulink

 

Jansen & van Ralen Vastgoed B.V. heeft samen met woningstichting Valburg een plan ontwikkeld gelegen in het zuidoosten van Oosterhout.

Het nieuwbouwproject bestaat uit:

  • 13 woningen in de vrije sector – 4 halfvrijstaande woningen- 1 hoekwoning- 6 geschakelde woningen- 2 vrijstaande woningen
  • 13 sociale huurwoningen.

Er zijn drie verschillende type woningen en kenmerken zich door een fraaie architectuuren een uitstekende traditionele bouw. Het plan wordt aan de zuidzijde begrensd door de Pastoor Savenijelaan met vrijstaande woonhuizen, aan het oosten door recreatiepark Tergouw, en aan de noordzijde door bestaande bebouwing.

Aan de westzijde bevindt zich een basisschool, peuterspeelzaal endorpshuis.Het plangebied omvat verschillende categorie├źn woningen met veel openbare ruimte,groen en speelvoorzieningen.

In de groenzone is waterretentie en speelruimte opgenomen.Aan de oostzijde wordt de bestaande watergang verbreed en worden de oevers in een flauwehelling uitgevoerd.

Er is veel aandacht voor het beplantingsplan met onder andere hagen,heesters, bomen en als erf afscheidingen muren, haagbeuken en hekwerken met Hedera.